MINI INVEST ALB RETAIL

Sot Mini Invest Retail zoteron shume ambjente shitjesh ne sektore te ndryshme, rroba te markave Mix ne dyqanet So chic, Rroba te Markes liu-Jo ne qyqnet po me te nejjtin emer,

Kozmetike ne dyqanet me marken MBS (My Body Shop) , dyqane dhe kantina vere me emrin “Santa Margherita”.

Mini invest Retail eshte nje sektor i rendesishem ne kompani i cili ne 2-3 vitet e fundit eshte zgjeruar me hapa te shpejta. Sot Mini invest puneson 30-40 punetore vetem ne sektorin Retail.

 • SPAR
 • Conad
 • BIG MARKET
 • Extra Market
 • Eco Market
 • Interlogistic
 • sm joena
 • Elkos
 • EHW
 • KMY
 • Orti
 • Atlantik Kek
 • Gross retailer