RRETH NESH

Mini Invest Albania eshte krijuar qe ne fillim te vitit 1992 nga 4 ortake te perbashket te cilet jane edhe sot me krenari po te njejtit persona. Ne fillijmet e saj kompania ka operuar me emrin Vilma, pastaj kaloi ne ALMA (albania-Macedonia), dhe me pas ne vitin 1995 u krijua “MiniInvest”.

Investitoret

Mini Invest Albania eshte themeluar nga kater ortake me pjese te barabarte ne kompani.Ata jane edhe sot me krenari te katert pronaret e vetem te kompanise.

Z. Arben Xhabafti, Znj. Miranda Xhabafti, Z. Ilir Antoni, Znj. Vilma Antoni

Stafi

Mini Invest ka nisur pune me nje staff rreth 5 persona, sot kompania regjistron rreth 70 punetore vetem ne sektorin e distribucionit dhe rreth 120+ puntore ne te gjitha sektoret.Nje pjese e mire e punonjesve ne pozicionet kryesore te kompanise eshte pjestar ne kompani per me shume se 10 vite.Duke i dhene me krenari firmes eksperiencen dhe profesionalitetin e nevojshem ne treg.